Het schokkende principe van 2 Israëls

Het schokkende principe van 2 Israëls  - Steve Wohlberg

Christelijke boeken, tijdschriften, websites, tv-programma’s en films spreken over: Een geheime opname; 7 jaren van verdrukking; Het volk Israël; Een herbouwde Joodse tempel; Armageddon in het Midden-Oosten. Zijn belangrijke Bijbelse waarheden ‘achtergelaten'?
 
 In deze presentaties zult u het Nieuw-testamentische verschil ontdekken tussen Israël naar het vlees (1 Cor. 10:18) en het Israël van God (Gal. 6:14-16), dat in Jezus Christus haar middelpunt heeft. U zult essentiële inzichten krijgen over wat het boek Openbaring werkelijk zegt over de berg Sion, het nieuwe Jeruzalem, de hemelse Tempel, Babylon en Armageddon. De presentaties op deze dvd's zijn voor velen over de hele wereld een zegen geweest; ook voor u kan het een grote zegen zijn!
 
Inhoud:
 Deel 1: Het schokkende principe van twee Israëls
 Deel 2: Israël en Jezus Christus
 Deel 3: Zeven jaren van verdrukking
 Deel 4: Grootse waarheden over de Tempel
 Deel 5: Israël, Babylon en Armageddon

Steve Wohlberg is zeer bekwaam het onderwerp Israël en Bijbelse profetie te behandelen: zelf van Joodse afkomst, uit Los Angeles - en nu spreker/directeur van White Horse Media. Hij heeft meer dan 20 boeken geschreven en bij meer dan 500 radio- en televisie-programma's gesproken. Steve Wohlberg wordt zeer gerespecteerd voor zijn heldere manier van denken, begrijpbare stijl en voor zijn bijbelonderwijs waarin Christus centraal staat.